arendal ellastebil
Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland, Ole Henrik Hannisdahl, i ladestasjonselskapet Mer, NVE-sjef Kjetil Lund og Geir Mo i Norges Lastebileier-Forbund på Ardendalsuka. Skjermdump: Norsk elbilforening

Skal lade el- lastebiler like fort som elbiler.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
– 70 av 70.000 lastebiler er elektriske, så det er et stort stykke veg å gå, sa administrerende direktør Geir Mo i Norges Lastebileier-Forbund i en debatt i regi av Elbilforeningen på Arendalsuka. Han påpekte at en lastebil i motsetning til en personbil gjerne går mer eller mindre hele døgnet,...
Artikkelen er 632 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.