lista
Fra Lista vindpark. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Bortfall av elsertifikatinntekter og fordelen ved raskere avskrivninger kan påvirke prosjekter «svært negativt».

  • Øyvind Zambrano Lie

I en epost til Olje- og energidepartementet i forbindelse med kontrollstasjonsarbeidet for elsertifikatmarkedet påpeker Norsk vindkraftforening (Norwea) at korona-pandemien har påvirket leverandørledd, innreise og logistikk for kraftbransjen vesentlig. «For flere prosjekter som har forutsatt elsertifikater og avskrivninger i investeringsbeslutningen har dette medført en ekstraordinær og uforutsett høy byggerisiko. Bortfall av...
Artikkelen er 288 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.