nve nve-bygget nve-huset majorstua
NVEs hovedkontor på Majorstua i Oslo. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Foreslår å utelukke aktører fra land som ikke er med i EU/EØS eller Nato.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Den som eier eller driver et havenergianlegg med tilknytning til land, får informasjon om og mulighet til å påvirke driften av det norske nettet. Det er ikke ønskelig at virksomheter fra land utenfor EU/EØS-området som det knytter seg en sikkerhetsrisiko til skal få tilgang til slike sensitive opplysninger og kontroll...
Artikkelen er 334 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.