rolf barmen
Fjordkrafts administrerende direktør Rolf Barmen. Foto: Fjordkraft

Netto driftsinntekter i 2. kvartal økte med 24 prosent fra 314 til 388 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Justert driftsresultat utgjorde 141 millioner kroner, mot 124 millioner kroner i samme periode i fjor, skriver selskapet i en pressemelding. – Kvartalet viser positiv utvikling og gode resultater. Vi har mange ulike salgskanaler, og fysiske kanaler har mot slutten av kvartalet vært tilbake på tilnærmet normalt aktivitetsnivå, sier CEO Rolf...
Artikkelen er 143 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.