nve-bygget
NVEs hovedkontor ved Majorstua i Oslo, hvor RME holder til. Foto: Tore Halvorsen

NVE har hatt en kraftig økning i turnover blant sine nærmere 600 ansatte de siste to årene.

  • Stein Arne Bakken

I 2019 og 2020 hadde Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) en turnover i organisasjonen på henholdsvis 7,1 og 6.89 prosent. Det betyr at over 40 ansatte i hvert av årene har sluttet eller begynt i NVE. I de tre foregående årene var turnoveren mellom 3,9 og 4,5 prosent. På spørsmål...
Artikkelen er 314 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.