Kryssende linjer
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Har skiftet navn til Romsdalsnett AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det som tidligere var Rauma Energi Nett AS er nå Romsdalsnett AS, skriver selskapet på sin nettside. Selskapet er fortsatt en del av Rauma Energi-konsernet. Selskapet driver nettvirksomhet i Rauma kommune og deler av Vestnes kommune. Konsernet Rauma Energi Holding AS består av datterselskapene Romsdalsnett, Rauma Energi Kraft og Bredbånd...
Artikkelen er 119 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.