Konsernsjef Ole Sunnset i Ringerikskraft. Foto: Tore Halvorsen

Fikk 26,7 øre/kWh for kraften i 1. halvår, mens markedsprisen i deres prisområde var 48,5 øre/kWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ringerikskraft fikk i første halvår i år et resultat etter skatt på 26,5 millioner kroner, mot 3,6 millioner kroner i samme periode i fjor. - Som vannkraftprodusent er det positivt at prisene har normalisert seg for å sikre på at vi ikke taper penger på å lage grønn, fornybar energi,...
Artikkelen er 145 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.