vann
Illustrasjonsfoto: Arne T. Hamarsland/NVE

Aventron og Aberdeen Standard Investments blir «Norges tredje største småkraftaktør», ifølge en pressemelding.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fornybarselskapet Aventron AG, med base i Sveits, og den globale kapitalforvalteren Aberdeen Standard Investments, med hovedkontor i Skottland, har blitt enige om å fusjonere sine respektive porteføljer innen småskala vannkraftproduksjon og med det danne Norges tredje største småkraftaktør, med en forventet årlig middelproduksjon på 460 GWh når kraftverkene som er...
Artikkelen er 445 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.