myhrvold
Senterpartiets energipolitiske talsmann Ole André Myhrvold. Foto: Ragne B. Lysaker/Senterpartiet

Arbeiderpartiet er enig i at grensen på 10.000 kunder er altfor lav.

  • Øyvind Zambrano Lie

I februar sikret Frp flertall for at grensen for funksjonelt skille skal være på 10.000 kunder. Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet var mot å sette grensen så lavt. Funksjonelt skille innebærer at personer i ledelsen i et nettselskap ikke kan delta i ledelsen av andre deler av energikonsernet som driver annen...
Artikkelen er 296 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.