Jens Bjørn Staff
Jens Bjørn Staff, konsernsjef i Skagerak Energi. Foto: Ole Walter Jacobsen

Økt kraftpris bidro til at selskapet firedoblet sitt driftsresultat før avskrivninger.

  • Øyvind Zambrano Lie

Skagerak Energi leverer et godt resultat for første halvår 2021 som følge av høye kraftpriser og volumvekst innen nett- og fjernvarmevirksomheten. Brutto driftsinntekter i Skagerak-konsernet ble første halvår i år 2540 millioner kroner mot 1062 millioner kroner samme periode i 2020. En gjennomsnittlig kraftpris på 36,8 øre/kWh, mot 10,6 øre/kWh...
Artikkelen er 368 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.