vindturbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Skal kjøpe strøm fra to finske vindparker.              

  • Øyvind Zambrano Lie

Statkraft og det tyske investeringsselskapet Aquila Capital har signert to langsiktige kraftkjøpsavtaler (PPA). Avtalene trer i kraft i 2022 og innebærer at Aquila Capital vil levere 100 prosent «grønn» strøm til Statkraft fra to nye vindparker på «konkurransedyktig priser», skriver Statkraft i en pressemelding. Begge vindparkene er under bygging og...
Artikkelen er 162 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.