kraftlinje regnbue gol
Kraftlinje ved Gol i Hallingdal. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Samtidig går flaskehalsinntektene mot nye høyder.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnetts driftskostnader i første halvår i år endte på 4.240 millioner kroner, opp fra 3.173 millioner kroner i samme periode i fjor. «Økte kostnader for systemtjenester på 314 millioner kroner skyldes i hovedsak økt volum av reservekraft som følge av langvarig kuldeperiode i vinter og tidvis ekstremt høye priser i...
Artikkelen er 370 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.