vindturbin
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Gilja vindkraftverk (135 MW) og Friestad vindkraftverk (2,4 MW) får ikke forlenget frist for idriftsettelse.

  • Øyvind Zambrano Lie

Olje- og energidepartementet (OED) ga fredag to vindkraft-avslag i Rogaland. Gilja vindkraftverk i Gjesdal kommune får ikke innvilget søknad om utsatt frist for oppstart av driften. Departementet stadfester dermed NVEs avslag på søknaden fra vindkraftverket. Fred. Olsen Renewables AS søkte om konsesjon til Gilja vindkraftverk i 2008. I 2013 ga...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.