vindturbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

St1 og Horisont Energi har signert intensjonsavtale.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det finske energiselskapet St1 Nordic Oy og det norske energiselskapet Horisont Energi AS har signert en intensjonsavtale om felles utvikling av et grønt ammoniakkprosjekt i Finnmark. Målet med partnerskapet er å produsere grønn ammoniakk fra flere ulike fornybare energiprodukter for transport og industri. St1 og Horisont Energi vil gjennomføre forstudier...
Artikkelen er 308 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.