linjer
Illustrasjonsfoto: Øyvind Lie

Bransjen trenger en felles standard for utveksling av informasjon om tariffer, og to alternativer peker seg ut.

  • Øyvind Zambrano Lie

En rapport om utveksling av informasjon om nettariff konkluderer med at det er nødvendig med enkelt tilgjengelig og standardisert informasjon om tariff og prissignaler for å skape innovative løsninger som hjelper sluttbrukeren til å redusere nettleien. Denne informasjonen bør være tilgjengelig på ett felles digitalt format, ifølge rapporten. Rapporten er...
Artikkelen er 296 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.