strømregning
Illustrasjonsfoto: NorgesEnergi

24 av 33 påmeldte selskaper til Trygg strømhandel er sertifisert. «De øvrige har enten bedt om mer tid, eller ikke bestått kravene så langt».

  • Øyvind Zambrano Lie

Den frivillige sertifiseringsordningen Trygg strømhandel ble etablert i fjor. Nå er de første 24 strømleverandørene sertifisert av DNV. De representerer ifølge initiativtakerne Energi Norge og Distriktsenergi rundt to tredeler av strømkundene i Norge. «Målet er å skape et tryggere og enklere strømmarked for kundene», skriver de to bransjeorganisasjonene i en...
Artikkelen er 681 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.