eviny
Konsernsjef Jannicke Hilland er klar til å ta i bruk hjelm og arbeidsjakke med den nye Eviny-logoen, mens administrerende direktør Ketil Tømmernes i nettselskapet skal videreføre BKK-navnet. Foto: Odd Mehus/BKK

BKK deles opp i to merkevarer. Nettselskapet skal fortsatt hete BKK, mens den øvrige delen av konsernet skifter navn til Eviny.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Eviny har ambisjon om å bli ledende på elektrifisering i Norge, og planlegger også satsing i utlandet», skriver BKK i en pressemelding. Bakgrunnen for navneskiftet er som kjent at NVE har pålagt energibransjen å gjøre et merkevareskille mellom nettselskaper og den kommersielle delen av et energikonsern innen årsskiftet. Evig produksjon...
Artikkelen er 390 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.