Tina Bru
Energiminister Tina Bru (H). Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Energiminister Tina Bru har regnet ut nettobidraget for årene 2006-2020.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Strømprisene har økt betydelig den siste tiden i Sør-Norge. Er det gjort beregninger på hvor mye det skyldes utenlandskabler, og hvor mye har nettleien til forbrukere blitt redusert med som følge av overskudd på strømkabler», spurte nylig Ruth Grund (Ap) energiminister Tina Bru (H). Bru viser i sitt svar til...
Artikkelen er 256 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.