Master Hallingdal
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

KPI steg 3,4 prosent fra august 2020 til august 2021. Prisene på elektrisitet inkludert nettleie bidro mest til oppgangen, ifølge SSB.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Strømprisen inkludert nettleie økte 97,9 prosent sammenlignet med august i fjor. Konsumprisindeksen (KPI) uten elektrisitet steg 1,0 prosent fra august 2020 til august 2021, noe som betyr at elektrisitet inkludert nettleie bidro til å trekke KPI opp hele 2,4 prosentpoeng i perioden. «Den kraftige oppgangen...
Artikkelen er 131 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.