nedre otta
Illustrasjonsfoto:: Nedre Otta

132 kV-forbindelsen Aura- Osbu – Vågåmo omklassifiseres til distribusjonsnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

På bakgrunn av en søknad fra Statnett NVE vedtok i 2019 at 132 kV ledningen Aura- Osbu – Vågåmo ikke lenger skal klassifiseres som transmisjonsnett. AS Eidefoss klaget på vedtaket, men NVE sto på sitt og sendte saken til OED, som nå har gitt Statnett og NVE medhold. Utgangspunktet for...
Artikkelen er 592 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.