toini
Toini Løvseth, direktør i Energi Norge. Foto: Caroline Roka/Fornybar Norge

– Det virker veldig lite gjennomtenkt, sier Energi Norge-direktør Toini Løvseth. Heller ikke Hydro hopper av begeistring.

  • Øyvind Zambrano Lie

Elkems kraftdirektør, Alexander Strøm Arnesen, mener krafteksporten bør begrenses for å unngå at Norge får utfordringer med strømmen i vinter, melder E24. – Når det gjelder kabler, setter jeg spørsmålstegn ved at vi kjører full eksport for tiden. Nå er magasinene uvanlig lave, og likevel eksporterer vi for fullt. Det...
Artikkelen er 727 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.