kroepelien
Energi Norge-sjef Knut Kroepelien. Arkivfoto: Øyvind Lie

Raskere elektrifisering og vern om EØS-avtalen er det viktigste den nye regjeringen må jobbe for, mener Energi Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter gårsdagens valgseier for Arbeiderpartiet kan partiet danne flertallsregjering med Senterpartiet og SV, hvis de bli enige om politikken. Både Senterpartiet og SV er uttalte motstandere av EU, EØS og Acer. For å få fart på elektrifiseringen og få ned CO2-utslippene er alenegang og utmeldelse av det europeiske samarbeidet ikke...
Artikkelen er 196 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.