eu flagg
EU-kommisjonen i Brussel. Illustrasjonsfoto: Mostphotos

«Krav og tvang er et dårlig virkemiddel i saker som også vil berøre nasjonal identitet og kontroll», skriver Samfunnsbedriftene Energi. Energi Norge er også kritisk.

  • Øyvind Zambrano Lie

Forslaget til revidert fornybardirektiv, som ble fremmet i EU-kommisjonen i juli i år, har nylig vært på høring også i EØS-landet Norge. Der foreslås det at medlemsstatene innen utgangen av 2025 skal etablere minst ett felles prosjekt for produksjon av fornybar energi med ett eller flere andre medlemsland. Medlemsland med...
Artikkelen er 371 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.