prytz
Prosjektleder for Kvandal - Kanstadbotn, Karianne Prytz. Foto: Statnett

– Derfor mener vi at vi bør kunne vektlegge pris høyere enn kvalitet, sier prosjektleder Karianne Prytz i Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk skrev fredag, har det italienske selskapet Rebaioli ikke forlenget sitt tilbud om å bygge den 74 kilometer lange 132 kV-linjen mellom Kvandal og Kanstadbotn på grensa mellom Nordland og Troms. Dermed ser det ut til at kontrakten går til Kraftmontasje, som trakk Statnett for retten fordi de hevdet...
Artikkelen er 1183 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.