Kvævebekken
Fossberg Kraft skal bygge ut Kvævebekken i Sirdal kommune i Agder. Foto: Fossberg Kraft

Skal bygge ut småkraftverket Kvævebekken i Sirdal kommune i Agder.

  • Øyvind Zambrano Lie

Kraftverket får en installert effekt på 1,75 MW, og vil i et normalår produsere 5,3 GWh, skriver Fossberg Kraft i en pressemelding. Selskapet har inngått avtale med områdekonsesjonæren Agder Energi Nett om tilknytning til eksisterende 12,5 kV strømnett. Prosjektet har anleggsstart i fjerde kvartal i år, og skal være i...
Artikkelen er 115 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.