linga
Konsernsjef Olav Linga i Haugaland Kraft. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Fra og med årsskiftet endrer Haugaland Kraft Nett AS navn til Fagne AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fagne [fa:`gnə] kommer fra norrønt «fagna», som betyr å hilse, ta imot, glede, ønske velkommen, hylle, prise. «Navnet er en honnør til regionens norrøne historie og til en vennlig bedrift som hilser den fornybare framtiden varmt velkommen», skriver Haugaland Kraft i en pressemelding. Navnet ble vedtatt av konsernstyret mandag. Bakgrunnen...
Artikkelen er 200 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.