tonne
Statnett-sjef Hilde Tonne. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Samler utbygging, drift og vedlikehold, oppretter Utvikling Hav som eget forretnignsområde, lyser ut to nye konserndirektørstillinger.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter et snaut halvår i Statnetts sjefsstol har konsernsjef Hilde Tonne «loset selskapet inn i en ny operasjonell strategi», skriver selskapet i en pressemelding. – Vi må forberede i organisasjonen og styrke ledelseskapasiteten i møte med oppgavene. Nå begynner vi med strukturen på øverste nivå.  Flere konserndirektører har fått nye...
Artikkelen er 441 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.