Husholdning
Illustrasjonsfoto: Agder Energi

Husholdningens respons på prissignaler i iFlex-eksperimentet i vinter var ganske ofte null, forteller Matthias Hofmann i Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Gjennom prosjektet iFleks gjennomførte Statnett, sammen med Gudbrandsdal Energi, Ishavskraft og Bodø Energi, i januar til mars i år et priseksperiment med 5000 husholdninger i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Bodø og Stavanger. Målet var å finne ut hvor mye forbrukerfleksibilitet som finnes hos husholdningskundene i høylasttimer, og hva som må...
Artikkelen er 1054 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.