montører
Montører i Lyse Elnett. Foto Fredrik Ringe

– En fordel at vi ikke trenger å forklare virket til selskapet da dette forhåpentligvis er intuitivt.

  • Øyvind Zambrano Lie

Nettselskapet i Lyse-konsernet bytter navn fra Lyse Elnett AS til Lnett AS. – Navnet framhever selskapets samfunnsoppdrag som er å sikre et stabilt og godt strømnett, sier konsernsjef Eimund Nygaard i en pressemelding. Navneendringen kommer som følge av en nasjonal forskrift som stiller krav om skille mellom nettselskap og annen...
Artikkelen er 180 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.