mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Midt-Telemark Produksjon skal hete Telemark Energi Produksjon.

  • Øyvind Zambrano Lie

I en melding til sine leverandører skriver Midt-Telemark Energi de innfører nye selskapsnavn som følge av nye krav om at nettselskaper fra årsskiftet ikke lenger kan ha samme eller lignende navn som morselskapet og annen virksomhet i konsernet. I meldingen går det fram at Midtnett-Telemark AS har endret navn til...
Artikkelen er 85 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.