møre trafo krop
Bak fra venstre: Distriktssjefene i Møre Trafo, Tore Tangen og Ole Linstad. Seniorrådgiver for anskaffelser i Elvia, Erik Harviken. Foran fra venstre: salgssjef Ivar Lifjeld og Kristin Lian, avtroppendekonsernsjef i Elvia. Foto: Møre Trafo

Verdien anslås til hele 800 millioner kroner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Møre Trafo har inngått det de i en pressemelding kaller en rekordstor rammeavtale med Elvia. – Vi skal levere transformatorer, nettstasjoner, bryteranlegg og LS tavler. Kontraktens varighet er fra juli 2021 til juni 2024 med muligheter for ytterligere tre års forlengelse, sier salgssjef i Møre Trafo, Ivar Lifjeld, i meldingen....
Artikkelen er 136 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.