jernbane
Nettpartner og Bane & Fiber AS på jernbaneoppdrag på Sørlandet. Foto: Nettpartner/Bane & Fiber

Styrker jernbanesatsingen ved å kjøpe nyetablert selskap i vekst.

  • Øyvind Zambrano Lie

Med kjøpet av Bane & Fiber AS får Nettpartner det løftet de trenger for å ta et langt skritt i retning av å bli en totalentreprenør innen jernbaneteknisk fag, med kontaktledning, signal og spor, skriver selskapet i en pressemelding. Bane & Fiber AS ble etablert i mars i fjor, og...
Artikkelen er 140 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.