frantzen
Eirik Frantzen, administrerende direktør i Nordkraft. Foto: Michael Ulriksen

– Vi vil være strategisk posisjonert for videre strukturdiskusjoner i regionen og Nord-Norge, sier Nordkraft-sjef Eirik Frantzen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Under styremøtet i Nordkraft-konsernet onsdag ble det besluttet å legge inn bud på Vesterålskraft, skriver Nordkraft i en pressemelding. Det er fra tidligere kjent at både Troms Kraft/Arva og Lofotkraft har lagt inn bud på Vesterålskraft. Eierne (kommunene Bø, Sortland og Øksnes) valgte før sommeren utsette beslutningen om salg. Vil...
Artikkelen er 242 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.