tetraspar
Illustrasjonsfoto: RWE

Vil bygge flytende havvind på Utsira Nord.

  • Øyvind Zambrano Lie

RWE, NTE og Havfram har signert en samarbeidsavtale for å delta i regjeringens konsesjonsprosess for flytende havvind på Utsira Nord, som starter senere i år, skriver selskapene i en felles pressemelding. Utsira Nord ligger rundt 30 kilometer utenfor Norskekysten vest for øya Svendsholmen, og der skal det bygges opptil 1,5...
Artikkelen er 334 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.