rejlers
Jan Cato Hovde, leder i Rejlers Elsikkerhet. Foto: Katrine Lunke/Apeland

Jan Cato Hovde (44) rykker opp fra nestleder til sjef.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hovde har jobbet med forebyggende elsikkerhetstiltak i 14 år. De siste fire årene har han vært nestleder i Rejlers Elsikkerhet. – Få kjenner denne bransjen like godt som Jan Cato. Derfor er vi glade for at han har sagt ja til å ta over lederrollen etter at tidligere leder skifter...
Artikkelen er 99 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.