småkraft
Illustrasjonsfoto: Øyvind Lie

Både i Trøndelag, Innlandet og Møre og Romsdal er det i dag kommet småkraft-avslag.

  • Øyvind Zambrano Lie

Olje- og energidepartementet fattet fredag 10. september vedtak i tre småkraftsaker. Departementet har opprettholdt NVEs avslag på NordVest Energi AS’ søknad om å bygge Strindelva kraftverk (13,4 GWh) i Snåsa kommune i Trøndelag. Verket var planlagt med et pentonaggregat på 1,6 MW og et francisaggregat på 3,3 MW, til sammen...
Artikkelen er 265 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.