Rahn
Christian Rahn, Otovos nye landssjef i Tyskland. Foto: Otovo

Har ansatt Christian Rahn som landssjef.

  • Øyvind Zambrano Lie

Første september gikk Otovo inn i sitt syvende marked, Tyskland. Selskapet har ansatt Christian Rahn (48) som landssjef. Rahn kommer fra rollen som landssjef for billadetjenesten BlaBlaCar. – Christian Rahn har unik erfaring med å bygge markeder. Han vet hva som skal til for å lykkes med skalering, rekruttering og...
Artikkelen er 156 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.