kanstadbotn
Dagens 132 kV-ledning mellom Kvandal og Kanstadbotn nærmer seg teknisk levealder og skal reinvesteres. Foto: Statnett

Kraftmontasje er innstilt til Kvandal-Kanstadbotn likevel.

  • Øyvind Zambrano Lie

Da det italienske selskapet Rebaioli fikk kontrakten for å bygge den 74 kilometer lange 132 kV-linjen mellom Kvandal og Kanstadbotn på grensa mellom Nordland og Troms, tok Kraftmontasje Statnett for retten. Kraftmontasje, som var innstilt som nummer to i anbudskonkurransen, mente Rebaiolil var i så dårlig økonomisk forfatning at Statnett...
Artikkelen er 353 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.