føie
I desember bytter Ringerikskraft Nett navn til Føie. Foto: Ringerikskraft

Skal «føie» sammen tradisjon og utvikling og dagens situasjon med fremtidige behov.

  • Øyvind Zambrano Lie

I desember 2021 bytter Ringerikskraft Nett navn til Føie. Årsaken til navneendringen er et nytt myndighetskrav der nettselskap i et energikonsern fra årsskiftet ikke lenger kan ha samme eller lignende navn som morselskapet og annen virksomhet i konsernet. Føie kommer fra «føye» som betyr å sette sammen, passe inn i...
Artikkelen er 180 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.