nve-bygget
NVEs hovedkontor ved Majorstua i Oslo, hvor RME holder til. Foto: Tore Halvorsen

Alle oppgaver rettet mot kundene i kraftsystemet samlet i én seksjon, nye sjefer pekes ut.

  • Øyvind Zambrano Lie

Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) kunngjorde onsdag omfattende endringer i organisasjonen. Målet er å «bedre møte kraftsektorens behov». De viktigste grepene er at alle oppgaver rettet mot kundene i kraftsystemet samles i én seksjon, og at oppfølging av systemdriften og markedsregelverket samles i én seksjon. Den nye organisasjonen i...
Artikkelen er 301 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.