flesberg
I januar i fjor hadde styreleder Herbjørn Teksle (t.v.) i Flesberg Elektrisitetsverk og styreleder John Melvin Tveiten i Rollag Elektrisitetsverk intensjoner om sammenslåing. Det ble det ikke noe av. Arkivfoto: Flesberg Elektrisitetsverk og Rollag Elverk

Ber om ny utsatt frist for selskapsmessig skille, til 2023, etter at prosessen med Flesberg Elektrisitetsverk strandet.

  • Øyvind Zambrano Lie

For å imøtekomme kravet om selskapsmessig skille har det pågått en prosess med å fisjonere Rollag Elektrisitetsverk AS. Selskapet har nettvirksomhet, med ca. 2500 kunder, vertikalintegrert sammen med andre virksomhetsområder. Fristen for å gjennomføre selskapsmessig skille var 1. januar 2021, men i fjor fikk Rollag Elektrisitetsverk (RE) utsettelse av Olje-...
Artikkelen er 343 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.