nett
Foto: Øyvind Lie

Hvor mye påvirker nettvirksomheten klimaendringene? Det skal forskere nå finne ut.

  • Atle Abelsen

Prosjektet er treårig, og utføres i regi av Norsk institutt for bærekraftsforskning (Norsus) på oppdrag fra Energi Norge. Rådgiver Ketil Sagen hos Energi Norge forteller at mange nettselskaper allerede har begynt å ta inn analyser av klima- og miljøavtrykkene deres virksomheter setter i sine årsrapporter. – Men de mangler en...
Artikkelen er 478 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.