Byrkjelo stasjon i
I Byrkjelo stasjon er det francisturbiner. Foto: Småkraft AS

Sikrer seg 47 GWh i Nordfjord.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Den 19. august signerte Småkraft AS avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Byrkjelo Kraft AS, skriver Småkraft AS i en pressemelding. Byrkjelo kraftverk ligger ved Byrkjelo i Gloppen kommune i Nordfjord. 47 GWh Det er et elvekraftverk som benytter fallet i Myklebustdalselva fra Lonevatnet til Byrkjelo sentrum....
Artikkelen er 157 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.