soleie
Daglig lederen i Soleie, Lars Erik Holmen. Foto: Soleie

Lars Erik Holmen (43) kommer fra direktørstilling i Solcellespesialisten.

  • Øyvind Zambrano Lie

Den nå nyansatte daglige lederen i Soleie jobbet fra september i fjor til september i år i Solcellespesialisten som chief operating officer (COO), som på norsk kanskje kan oversettes som operasjonsdirektør. Før det jobbet han i knapt fire år som finansdirektør og COO i hydraulikkprodusenten Servi Group, etter at han...
Artikkelen er 212 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.