Åslaug Sem-Jacobsen, som sitter i familie- og kulturkomiteen for Senterpartiet. Foto: Stortinget

«Vil statsråden vurdere stans i overføring av strøm til det europeiske kontinentet for å bidra til lavere strømpriser i det norske markedet?»

  • Øyvind Zambrano Lie

Det spør Senterpartiets Åslaug Sem-Jacobsen energiminister Tina Bru (H) om i et skriftlig spørsmål levert i helgen. Sem-Jacobsen vil nemlig vite hvilke tiltak statsråden vil iverksette «for å sikre stabile og lave strømpriser det kommende året». Begrunnelsen for spørsmålet er at dagens kraftmarked viser ekstremt høye strømpriser for årstiden. Hun...
Artikkelen er 162 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.