mast
Illustrasjonsfoto: Mostphotos

Kraftprodusenten kan bli tvunget til å investere i egen radial for å knytte til fjellgård som forbrukskunde.

  • Øyvind Zambrano Lie

I august i fjor omtalte Energiteknikk at Reguleringsmyndigheten for energi (RME) vedtok å pålegge Helgeland Kraft Nett (nå Linea) å koble seg på Statkrafts 22 kV nettanlegg for å forsyne Agra Holding AS sin fjellgård på Målvassmoen i Hemnes i Nordland. Statkrafts nettanlegg ligger 2,6 kilometer unna gården, mens Lineas...
Artikkelen er 1093 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.