andershaw
Andershaw vindpark i Skottland. Foto: Statkraft

Statkraft har solgt Andershaw vindpark i Skottland til Greencoat UK Wind PLC for 121 millioner pund, inkludert kontanter og arbeidskapital. 

  • Øyvind Zambrano Lie

Vindparken, som ligger sør for Glasgow, har elleve turbiner og en samlet installert effekt på 36 MW, skriver Statkraft i en melding. Statkraft startet utviklingen av prosjektet i 2006, og vindparken ble satt i drift i 2017. I forbindelse med salget er det avtalt at Statkraft skal fortsette å drifte...
Artikkelen er 69 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.