solkraft
Illustrasjonsfoto: Mariana Proenca/Unsplash

Solparkene har en samlet installert effekt på 234 MW.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statkraft har inngått avtale om å selge fire samlokaliserte solparker i Cadiz, Sør-Spania til det London-noterte investeringsselskapet TRIG, som er forvaltet av InfraRed Capital Partners og RES. Statkraft skal fortsatt ha ansvaret for byggingen, som starter i september, skriver Statkraft i en pressemelding. Alle de fire solparkene er planlagt ferdigstilt...
Artikkelen er 203 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.