Arbeidere3
Illustrasjonsfoto: Statnett

Forventer at investeringsnivået øker fra rett over 4 milliarder kroner i 2021 til 8–10 milliarder per år i 2025–2030.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utvidet versjon. Som kjent planlegger Statnett for å møte en forbruksvekst opp mot 220 TWh i 2050. Derfor øker selskapet tempoet i nettutviklingen, og planlegger å bruke mer penger. I sin nettutviklingsplan, som ble lagt fram i dag, anslår Statnett sine nettinvesteringer på mellom 60 og 100 milliarder kroner i...
Artikkelen er 503 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.