trønderenergi
TrønderEnergis hovedkontor i Trondheim. Foto: Stein Arne Bakken

TrønderEnergi fikk resultat etter skatt i første halvår på 68,8 millioner kroner, mot 112,0 millioner i samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Driftsresultatet endte på 152,4 millioner kroner, mot 59,0 millioner kroner i samme periode i fjor. Før urealiserte verdiendringer på kraft og valutakontrakter samt verdijustering på anleggsmidler er underliggende driftsresultat 229 millioner mot 66 millioner første halvår 2020, går det fram av selskapets resultatrapport. Resultatet før skatt endte på samme nivå...
Artikkelen er 218 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.